Vstopnice

planica_2020.png

Zemljevid

OBVESTILO IMETNIKOM VSTOPNIC PLANICA 2020 IN PLANICA 2021


Spoštovani ljubitelji smučarskih skokov, prijatelji Planice!

 

Vsem, ki ste kupili vstopnice za FIS svetovno prvenstvo v smučarskih poletih v Planici marca 2020 in ste jih kasneje zamenjali za vstopnice za tekmovanje, ki je bilo izvedeno decembra 2020 ali za pravkar zaključeno tekmovanje svetovnega pokala v smučarskih skokih (24.-28. marca 2021), se zahvaljujemo za vztrajanje in potrpežljivost. Izredne epidemiološke razmere in veljavni odloki Vlade Republike Slovenije nam še vedno onemogočajo druženje na športnih prireditvah, ki jih imamo radi.

 

Skladno z veljavno zakonodajo lahko kupnino za vstopnice, ki ste jih že zamenjali, zahtevate nazaj na prodajnih mestih, kjer ste kupili prvotne vstopnice oz. kjer ste jih zamenjali za decembrske (2020) ali marčevske (2021) vstopnice. Imetnikom vrednotnic za FIS svetovno prvenstvo v smučarskih poletih (marec 2020) sporočamo, da so le-te v skladu s 65. členom Zakona o interventnih ukrepih za omilitev in odpravo posledic epidemije COVID-19 (ZIUOOPE), Ur. l. RS št. 80/2020 veljavne, in vam omogočajo:

- zamenjavo za vstopnice za FIS svetovni pokal v smučarskih skokih Planica 2022 (ko bodo na voljo) ali

- vračilo kupnine po preteku 24 mesecev od datuma izdaje vrednotnice, skladno z zakonsko določbo: »Če imetnik vstopnice izdane vrednotnice ne unovči v 24 mesecih od izdaje, lahko v 14 dneh po preteku tega obdobja od organizatorja športne prireditve zahteva, da mu v 14 dneh od prejema zahtevka vrne znesek, na katerega se glasi vrednotnica.«

 

Za vse morebitne informacije o vračilu kupnine ali zamenjavi vstopnic se lahko obrnete na uradna prodajna mesta Kompasa d.d., kjer ste kupili vstopnico. Dodatna vprašanja pa lahko pošljete tudi na booking@kompas.si

 

Hvala za razumevanje in športni pozdrav!

 

Smučarska zveza Slovenije

OK Planica

Ljubljana, 31. 3. 2021

 
Splošni pogoji in pomembne informacije

 

• Ob nakupu posamezne ali več vstopnic je potrebno poravnati stroške prijavnine, ki znaša 1,5 EUR na pogodbo.

• Predprodaja vstopnic poteka na vseh prodajnih mestih vključno do 28. 02. 2021. Od vključno 01. 03. 2021 dalje velja redna prodaja po objavljenih cenah.

• Vračilo kupnine ni možno, razen v primeru odpovedi prireditve ali spremembe datuma prireditve.

• Otroci do dopolnjenega 6. leta imajo brezplačen vstop vse dni. Brezplačne otroške vstopnice za otroke je potrebno dvigniti na prodajnih mestih. • Do otroške vstopnice so upravičeni otroci od 7. do vključno 14. leta. V nedeljo, 28. 03. 2021, imajo otroci do vključno 14. leta brezplačen vstop.

• Otroci, katerih starost je do vključno 2 let, imajo brezplačni vstop na tribune. Otroci od dopolnjenega 3. leta potrebujejo svojo vstopnico za tribuno.

• V četrtek, 25. 03. 2021, je dostop na tribune možen z navadno vstopnico.

• Z nakupom vstopnice Tribuna Kavka (ob objektu Kavka) imate tudi dostop do ponudnikov hrane in pijače v neposredni bližini tribune (hrana in pijača proti doplačilu).

• V ceno vstopnice KLUB PLANICA je všteto: brezplačen prevoz iz/v Kranjsko Goro (Hotel Kompas), sedež na posebni tribuni Klub Planica, hrana in pijača (neomejeno).

• V ceno vstopnice KLUB 239 je všteto: brezplačen prevoz iz/v Kranjsko Goro (Hotel Kompas), prostor na posebni tribuni, en obrok hrane in pijača (neomejeno) v posebnem prostoru Klub 239. Z nakupom 3-dnevne vstopnice Klub 239 imate brezplačen vstop v četrtek (brez pogostitve). Vstopnice prodajajo vse poslovalnice Kompasa in pooblaščene agencije. Z nakupom vstopnice se obiskovalec brez pridržkov strinja z omejitvami, ki jih določa prireditelj dogodka. Vstopnica velja za eno osebo, na dan prireditve, ki je naveden na vstopnici. Vsaka zloraba se kaznuje. Organizator si pridržuje pravico do manjših sprememb programa. Vnos alkohola, steklenic, kozarcev, pločevink, palic, orožja, eksplozivnih teles, pripomočkov za ognjemet in drugih predmetov, ki lahko ogrozijo varnost ljudi, je strogo prepovedan. Izhod v času prireditve je možen le na za to določenih in označenih mestih. Obisk prireditve je na lastno odgovornost. Vstopnice kupujte samo pri pooblaščenih prodajalcih